Nå i september høster folk inn av det naturen har å by på ; Ryper , fisk , poteter , grønnsaker , frukt og bær , med tanke på mat-produksjon til vinteren...
Men det æ sanker inn er kongler og rækved , med tanke på dilldall-produksjon til jul
Jaja , sånn går no dagan...
Vasket konglene og tørket dem i steikeovnen , da åpnet de seg .
Rækved som er skrubbet , vasket og tørket .
Da gjenstår det å handle inn litt maling og stæsj , så kan produksjonen begynne .
Tiden fram mot jul går fortere enn man aner , så det er bare å sette i gang .
Det blir GodJul-skilt av disse plankebitene .
Vet det er altfor tidlig, men må nesten vise et bilde av hva det kan bli av årets rækved .
Dette bildet er fra fjorårets produksjon .
Ha en fin-fin høstkveld .
Kjempeflott blogg du har, elske idean dine! :-)
SvarSlettSå utrulig hyggelig å høre , Anne-Lise! Tusen takk, setter pris på dine ord! :)
SvarSlett