onsdag 28. november 2012

En Snøhvit Advent.
 
Advent trenger ikke nødvendigvis være lilla.
 
Æ har riktignok dilla på lilla , og siden æ har mye lilla i interiøret mitt resten av  året , så kanskje nettopp derfor ønsker æ å la adventa være hvit...
 
 
4 hvite lys venter på første søndag i advent , da skal første lys tennes..
 
 
Et nydelig snøhvitt kje-skinn som æ kjøpte på Åsgårdmessa i Tromsø i år , ble lagt som underlag / duk . Så pynta æ med min gamle arve-adventstake og 4 hvite lys fra Løiten . Og ei søt lita jente fra Åhlens kikker med beundring i blikket på den hvite hjorten fra Mestergrønn . Prikken over i'en e de to hvite telysglassene med snøkrystaller på . 
 
 
Dette ga mæ assosiasjona til "I'm dreaming of a white christmas"..
 
 
Så koselig og stemningsfullt... men Mr . Frosk stjeler mye av oppmerksomheten  der han lyser opp i bakgrunnen . Skjønn frosk , men han gir ikke mye advents- og julestemning nei..
 
 
 Adventa e veldig velkommen til å spre lys i ei ellers så veldig mørk tid . Mørketia kan være nydelig med alle sine fargespill over himmelen , men når sola har forlatt oss og blir borte i 2 mnd , da e adventa en kjærkommen tid med mye lys og glede .
 
 
Så tenner vi et lys .. på søndag ... Vi tenner det for glede .. Det står og skinner for seg selv , og oss som er tilstede ..
 
Og med dette ønsker æ dere alle en riktig fin adventstid .
 
Klem fra nord . 
 

 

 
 

2 kommentarer:

 1. Så koselig.
  Jeg kjører og en hvit jul i år med innspill av sølv og blått.
  Ha en fin helg

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk takk .
   Jula er rød her , men adventa er hvit .
   Var inne og så på din sølv , hvitt og blått-jul , og det var jo lekkert og delikat .
   Ha en flott advent . :)

   Slett