tirsdag 18. september 2012

RÆKVED + KONGLER = JULEFORBEREDELSER.

Nå i september høster folk inn av det naturen har å by på ; Ryper , fisk , poteter , grønnsaker , frukt og bær , med tanke på mat-produksjon til vinteren...
 
Men det æ sanker inn er kongler og rækved , med tanke på dilldall-produksjon til jul
Jaja , sånn går no dagan...
 
 
Vasket konglene og tørket dem i steikeovnen , da åpnet de seg .
 
 
 
Rækved som er skrubbet , vasket og tørket .
 
Da gjenstår det å handle inn litt maling og stæsj , så kan produksjonen begynne .
Tiden fram mot jul går fortere enn man aner , så det er bare å sette i gang .
Det blir GodJul-skilt av disse plankebitene .
 
 
 
Vet det er altfor tidlig, men må nesten vise et bilde av hva det kan bli av årets rækved .
Dette bildet er fra fjorårets produksjon .
 
Ha en fin-fin høstkveld .
 
 
 
 
 

2 kommentarer:

  1. Kjempeflott blogg du har, elske idean dine! :-)

    SvarSlett
  2. Så utrulig hyggelig å høre , Anne-Lise! Tusen takk, setter pris på dine ord! :)

    SvarSlett